Hotel za kućne ljubimce

Putujete na ljetovanje? Skijanje? Ili pak samo na kratki vikend predah… a vođenje Vašeg ljubimca Vam predstavlja komplikaciju, ili ponekad nije niti moguće? Neka se i on odmori u našem hotelu, gdje psi imaju na raspolaganju ograđenu livadu od 500 m2, na kojoj se mogu opuštati, istrčati ili se zabavljati na spravama za agility. Kada nisu na livadi, psi su smješteni u zasebnim boksovima raznih veličina, ovisno o veličini psa. Mislite li da će Vašem psu biti lakše ako sa sobom ima nešto svoje, slobodni ste donijeti što god želite – krevetić, omiljenu igračku… ili mu to sve možemo osigurati i mi!

Mačke su nažalost zbog svojih tjelesnih sposobnosti (mogućnost penjanja preko ograde i bijega) osuđene na cjelodnevni boravak u boksu, koji nastojimo ublažiti tako da ih često pomazimo ili se igramo s njima, kad god uleti neki slobodni trenutak.

Kod dolaska sa sobom morate ponijeti samo Putovnicu za kućne ljubimce da možemo napraviti uvid u redovitost cijepljenja. Ukoliko životinja nije cijepljena, rado ćemo to učiniti za Vašeg ljubimca po dolasku u hotel.

Cijena smještaja za psa je 80,00 kn po danu, a za mačke je 50,00 kn po danu. U cijenu je uključeno sve (hrana, šetnje, mačji pijesak…) U našem hotelu životinje jedu Bosch hranu.

Za sva dodatna pitanja, informacije vezane uz smještaj drugih životinja (glodavaca, ptica) slobodno nazovite 01 3491 444

Slobodno nazovite na 01 3491 444 i rezervirajte svom ljubimcu smještaj!