Dobrodošli na web adresu naših ambulanti u Gajnicama i Podsusedu, groominga i hotela. Mi smo mali stručni tim koji se već 24 godine bavi malim životinjama, njihovim zdravljem, smještajem i uređivanjem.

Naša ambulanta u Podsusedu je jedna od prvih otvorenih privatnih malih praksi u Hrvatskoj. Iskustva smo stjecali studirajući te dodatno se školujući kroz postdiplomske studije iz kirurgije, ortopedije i oftalmologije s anesteziologijom te uzgoja i patologije domaćih mesoždera i razne kongrese u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ambulanta u Podsusedu raspolaže dobro opremljenom operacionom salom s inhalacionom anestezijom i potpunim monitoringom pacijenata za vrijeme operacija. Takodjer imamo i  stacionar za  postoperativnu skrb pacijenata kao i ambulantu za opće preglede. Tu je i grooming salon te hotel za Vaše ljubimce koji se sastoji od boxova raznih veličina, a sve ovisno o željama vlasnika.

Gajnička ambulanta je područna ambulanta u kojoj je smješten laboratorij za krvne pretrage, a osim njih tu obavljamo preglede, liječenja, konzultacije i cijepljenja.